top of page

Παροχή Υπηρεσιών με μη αμειβόμενη σύμβαση (άρθρου 713 επ. Α.Κ.)

Στο Βόλο στις 17 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.30 π.μ. στα γραφεία της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργειας μετά από συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής εγκρίθηκε η παροχή υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση των σκοπών της επιχείρησης από τον πρόεδρο της ΚοινΣΕπ Ευάγγελο Θέο, τον Ταμία Γεώργιο Ράιο και της Γραμματέας Συνοδής Αθανασίου με μη αμειβόμενη σύμβαση εντολής κατ’ εφαρμογή των άρθρων 713 επ. Α.Κ.


Οι ώρες εργασίας φαίνονται στον πίνακα παρακάτω και σε καμία περίπτωση δε υπερβαίνουν τις 16 ώρες εβδομαδιαίως όπως προβλέπεται στον Ν. 4430/2016. Η παρεχόμενη υπηρεσία που οι παραπάνω θα προσφέρουν έχει να κάνει με την προετοιμασία των συμβουλίων (προσκλήσεις, ετοιμασία θεμάτων προς συζήτηση κτλ.), ενημέρωση της ιστοσελίδας της ΚοινΣΕπ και διεκπεραίωση εργασιών που αφορούν πληρωμές προς ασφαλιστικούς φορείς, διαχείριση οικονομικών και τακτοποίηση.


Επιπροσθέτως ο κος Γεώργιος Ράιος αναλαμβάνει την εκπαίδευση των μελών της ΚοινΣΕπ Ευάγγελου Θέου, Συνοδής Αθανασίου καθώς και των Γεώργιο Κυριάκου και Αθανάσιο Κατσαντώνη στις δεξιότητες Σκι και συντονισμό ομάδας παιδιών σε υπαίθριες δραστηριότητες στο βουνό. Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων σε μέλη και φίλους της ΚοινΣΕπ και δεν παράγει άμεσα έσοδα για το φορέα. Οι μέρες και ώρες των μαθημάτων θα γίνονται κυρίως τα Σαββατοκύριακα και αργίες (π.χ. 30/1/2018 και Σαββατοκύριακα 3-4/2 και 10-11/2 - εφόσον το επιτρέπουν οι μετεωρολογικές συνθήκες).

Ώρες Εθελοντικής Εργασίας Συνοδής Αθανασίου: Καθημερινά 11:00 - 13:00 (Σύνολο 14 ώρες την εβδομάδα).

Ετικέτες:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page