top of page

Παροχή Υπηρεσιών με μη αμειβόμενη σύμβαση (άρθρου 713 επ. Α.Κ.)

Σύμφωνα με τα ΔΣ της 11ης Ιουνίου και 12ης Ιουλίου 2018 αποφασίστηκαν τα παρακάτω

  1. Αποδοχή να αναλάβει ο κος Γεώργιος Ράιος (γυμναστής) και ο κος Ευάγγελος Θέος (εμψυχωτής) την εκπαίδευση των μελών της ΚοινΣΕπ, Συνοδής Αθανασίου καθώς και των Γεώργιο Κυριάκου, Αθανάσιο Κατσαντώνη και Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο στις δεξιότητες υπαίθριων δραστηριοτήτων και συντονισμό ομάδας σε υπαίθριες δραστηριότητες. Η συγκεκριμένη δράση αποσκοπεί αποκλειστικά και μόνο στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων σε μέλη και φίλους της ΚοινΣΕπ και δεν παράγει άμεσα έσοδα για το φορέα. Οι μέρες και ώρες των μαθημάτων θα γίνονται κυρίως τα Σαββατοκύριακα (ξεκινώντας από τις 10/6/2018 καιρού επιτρέποντος).

  2. Έγκριση να συμμετάσχει η ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια σε δράσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα Περιβάλλοντος, βιώσιμης μετακίνησης (Ποδηλατοδράσεις), κυκλοφοριακή αγωγή σε παιδιά εθελοντικά. Για αυτό το σκοπό η Διοικούσα Επιτροπή προχωρεί στην αποδοχή προσφοράς υπηρεσίας από το κάτωθι μη μέλος της ΚοινΣΕπ: Αθανάσιο Οικονόμου. Συγκεκριμένα ο κος Αθανάσιος Οικονόμου θα συμμετάσχει μαζί με το μέλος της ΚοινΣΕπ Ευάγγελο Θέο, επίσης εθελοντή, σε δράσεις ευαισθητοποίησης και ασφαλής μετακίνησης με ποδήλατο στο υπαίθριο χώρο του πολυχώρου Τσαλαπάτα κάθε Δευτέρα του Ιουλίου (9,16,23,30 του μήνα) και ώρες από τις 09:30 έως 12:00 το πρωί. Την παραπάνω απόφαση την αναρτούμε όπως προβλέπεται από τον νόμο 4430/2016 (Νόμος για την Κοινωνική Οικονομία) στην ιστοσελίδα της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια.

  3. Αποδοχή να συμμετάσχουν εθελοντικά τα μέλη της ΚοινΣΕπ Ευάγγελο Θέο και Γεώργιο Ράιο σε δωρεάν δράση του Ναυτικού Ομίλου Βόλου - Αργοναύτες προώθησης της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β.Α. τις ώρες 08:00 – 11:00.

  4. Έγκριση παροχής υπηρεσιών προς εξυπηρέτηση των σκοπών της επιχείρησης από τον πρόεδρο της ΚοινΣΕπ Ευάγγελο Θέο, τον Ταμία Γεώργιο Ράιο και της Γραμματέας Συνοδής Αθανασίου με μη αμειβόμενη σύμβαση εντολής κατ’ εφαρμογή των άρθρων 713 επ. Α.Κ. Οι ώρες εθελοντικής εργασίας φαίνονται στον πίνακα παρακάτω (τις οποίες δεσμεύουμε και χρησιμοποιούμαι όταν κρίνεται χρήσιμο και απαραίτητο) και σε καμία περίπτωση δε υπερβαίνουν τις 16 ώρες εβδομαδιαίως όπως προβλέπεται στον Ν. 4430/2016. Η παρεχόμενη υπηρεσία που οι παραπάνω θα προσφέρουν έχει να κάνει με την προετοιμασία των συμβουλίων (προσκλήσεις, ετοιμασία θεμάτων προς συζήτηση κτλ.), ενημέρωση της ιστοσελίδας της ΚοινΣΕπ και διεκπεραίωση εργασιών που αφορούν πληρωμές προς ασφαλιστικούς φορείς, διαχείριση οικονομικών και τακτοποίηση και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που γίνονται αφιλοκερδώς και σύμφωνα με τους ανιδιοτελείς στόχους που έχει η ΚοινΣΕπ όπως φαίνονται στο καταστατικό μας και έχουν εγκριθεί από το αρμόδιο υπουργείο. Οι παρακάτω ώρες έρχονται να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε άλλες προηγούμενες έχουν συμφωνηθεί σε παλιότερα Δ.Σ..

Συνοδή Αθανασίου: Καθημερινά 11:00 - 13:00 (Σύνολο 14 ώρες την εβδομάδα).

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page