top of page

Διοργάνωση και συμμετοχή της ΚοινΣΕπ σε δράσεις - Εθελοντικά (άρθρου 713 επ. Α.Κ.)

Σύμφωνα με το ΔΣ της 29 Μαρτίου 2019 αποφασίστηκε να δοθεί άδεια προκειμένου η ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια να συμμετάσχει στις παρακάτω δράσεις:

Συμμετοχή της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια σε δωρεάν δράσεις σε εκδήλωση στο 16 Δημοτικό Σχολείο Βόλου την Κυριακή 31/3/2019 που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου αυτού εθελοντικά. Για αυτό το σκοπό η Διοικούσα Επιτροπή αποδέχτηκε την προσφορά εθελοντικής υπηρεσίας του Αθανάσιου Οικονόμου και Ευάγγελου Θέου για να συμμετάσχουν σε δράσεις ευαισθητοποίησης και ασφαλής μετακίνησης με ποδήλατο που θα πραγματοποιηθούν στο 16 Δημοτικό Σχολείο Βόλου την Κυριακή 31/3/2019 από τις 10.00 π.μ έως 14.00 μ.μ εθελοντικά.

Συμμετοχή της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια εθελοντικά σε εργασίες συντήρησης της Αναρριχιτηκής πίστας του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου (ΕΟΣ Βόλου) την Πέμπτη και Παρασκευή και στους αγώνες για την συντήρηση και ασφάλεια των αγώνων για το Σάββατο και την Κυριακή 18-21 Απριλίου 2019. Για αυτό το σκοπό η Διοικούσα Επιτροπή αποδέχτηκε την προσφορά εθελοντικής υπηρεσίας του Ράιου Γεώργιο, Κυριάκου Γεώργιο και Ευάγγελου Θέου για να συμμετάσχουν σε εργασίες συντήρησης της πίστας και ασφάλειας για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος αναρρίχησης στο Γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» (Αδαμόπουλος) στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου με Γλάδστωνος από τις 09.00 π.μ έως 22.00 μ.μ εθελοντικά, όποτε και όσο χρεαστεί κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων ωρών στις άνω ημερομηνίες.

Συμμετοχή της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια σε δωρεάν δράσεις μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε εκδήλωση στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, στα παλιά Βόλου το Σάββατο 11 Μαίου 2019 εθελοντικά. Για αυτό το σκοπό η Διοικούσα Επιτροπή αποδέχτηκε την εθελοντική προσφορά υπηρεσίας του Αθανάσιου Οικονόμου και Ευάγγελου Θέου για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση με τίτλο «Βιώσιμη Κινητικότητα και ποδήλατο από το Σήμερα στο Αύριο» που συνδιοργάνωνετε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας με δράσεις ευαισθητοποίησης και ασφαλής μετακίνησης με ποδήλατο που θα πραγματοποιηθούν στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, στα παλιά Βόλου το Σάββατο 11 Μαίου 2019 από τις 10.00 π.μ έως 14.30 μ.μ εθελοντικά.

Συμμετοχή της ΚοινΣΕπ στην εβδομάδα βιώσιμης κινητικότητας την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου από της 15:30 το μεσημέρι μέχρι και της 20:00 το βράδυ στην παιδική χαρά του Αγίου Κωνσταντίνου. Για αυτό το σκοπό η Διοικούσα Επιτροπή αποδέχτηκε την προσφορά εθελοντικής υπηρεσίας του Ευάγγελου Θέου και Οικονόμου Αθανάσιο για την παραπάνω ημερομηνία και ώρες.

Συμμετοχή της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια σε δωρεάν δράσεις μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο (Γκλαβάνη με Ερμού) την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 εθελοντικά. Για αυτό το σκοπό η Διοικούσα Επιτροπή αποδέχτηκε την εθελοντική προσφορά υπηρεσίας του Γεώργιου Ράιου και Ευάγγελου Θέου για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση με τίτλο «Αθλητισμός και Ψυχική Υγεία» που συνδιοργανώνετε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΔΙΟΔΟ με δράσεις ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και η συμβολή του αθλητισμού που θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Νικόλαο στις 9 Οκτωβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας από τις 10.00 π.μ έως 14.00 μ.μ εθελοντικά.

Τις παραπάνω αποφάσεις τις αναρτούμε όπως προβλέπεται από τον νόμο 4430/2016 (Νόμος για την Κοινωνική Οικονομία) για την εθελοντική εργασία στην ιστοσελίδα της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια.

Ετικέτες:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page