top of page

COVID-19 & Ευαισθητοποίηση για το σωστό αερισμό

Εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων και αλλαγών στην ζωή μας το τελευταίο διάστημα, η γρήγορη προσαρμογή στα νέα δεδομένα είναι επιτακτική, προκειμένου να προστατέψουμε την υγεία μας και παράλληλα να συνεχίσουμε να κάνουμε όλα όσα έχουν νόημα στην ζωή μας. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης για όλους που αφορά τον σωστό και καλό αερισμό με βιωματικούς τρόπους και την χρήση εξειδικευμένων οργάνων.

Οι κλειστεί χώροι, ήταν ανέκαθεν ένας χώρος «ανταλλαγής μικροβίων», ιδίως εάν δεν αερίζονται σωστά, ευνοείται η ανάπτυξη και φυσικά, τη μετάδοση των βακτηρίων, παρασίτων και ιών όπως ιογενείς λοιμώξεις, εποχική γρίπη, γαστρεντερίτιδα κτλ.

Για αυτό το λόγο, κατά την διάρκεια της επίσκεψής μας, παρουσιάζουμε απλούς και εύκολα εφαρμόσιμους τρόπους, για την αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Επιπλέον χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα όργανα (CO2 Monitor, VOCs και μετρητές μικρό-σωματιδίων), ελέγχουμε σε πραγματικό χρόνο πόσο επιβαρυμένη είναι η ατμόσφαιρα του χώρου σας και σας δείχνουμε πως να αερίζουμε σωστά (π.χ. ακριβή χρόνο που απαιτείται για τον επαρκή αερισμό των αιθουσών και πόσο συχνά επιβάλλεται να γίνεται προκειμένου να πετύχουμε καλές συνθήκες εργασίας).

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Δράση και Ενέργεια» έχει ως βασικό σκοπό την επιδίωξη του συλλογικού οφέλους, πρωτοστατώντας σε πολυάριθμες πρωτοβουλίες περιβαλλοντικών, πολιτιστικών, αθλητικών και εκπαιδευτικών δράσεων, σε συνεργασία με επιφανείς επιχειρήσεις, φορείς δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου και δομές.

Για περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Βαγγέλη Θέο στο τηλέφωνο 694-6969-784.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page