top of page

Νοιάζομαι σημαίνει δρω

Η βελτίωση της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, που μπορεί να είναι γεμάτη ρύπους και μικρόβια, είναι ευεργετική για πολλούς λόγους άσχετα με το θέμα του κορονοϊού. Απλά τώρα υπάρχει ένας λόγος παραπάνω, με την πανδημία του COVID-19.

Επειδή το θέμα το γνωρίζουμε αρκετά καλά και χαιρόμαστε να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία και στους συνανθρώπους μας με ότι γνώσεις έχουμε, η ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς και σε άλλους χώρους.

Μετά την επίσκεψή μας στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης «Καμινάδα» σειρά είχε το «Οικοτροφείο Μαζί». Είδαμε τους χώρους και χαρήκαμε ιδιαίτερα που το προσωπικό και οι υπεύθυνοι του κέντρου ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι, φροντίζοντας τον χώρο. Συνεχίζουμε και το επόμενο διάστημα γεμάτοι ενέργεια και ελπίζουμε με λίγο τύχη και κάποιες προσαρμογές να βγούμε από αυτές τις δοκιμασίες ακόμη πιο δυνατοί και σοφοί!

 

Ο Βαγγέλης Θέος είναι απόφοιτος του τμήματος Περιβάλλοντος και συνηδριτής της ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια. Εμπνευστής πρωτοβουλιών για την ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος μέσω του MrΕξοικονομώ, δράσεις για ανθρώπους με αναπηρία, αλλά και άλλων πρωτοβουλιών. Για περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την προσωπική του σελίδα.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page