Δίκτυο Υποστήριξης - "Μνήμες Ζωής"

Επιλέξτε μία από τις ιστοσελίδες παρακάτω

Επιλογή Μνήμη 1
Επιλογή Μνήμη 2
Επιλογή Μνήμη 3
Επιλογή Μνήμη 4
Επιλογή 5 - Θέλετε κάτι διαφορετικό;
Επιλογή 6 - Δοκιμάστε μόνοι σας
Show More

Η ιστοσελίδα που θα επιλέξετε θα έχει διεύθυνση www.lifestory.gr/το_όνομα_που_θα_επιλέξετε (εφόσον είναι διαθέσιμο)

01

Εσείς αποφασίζετε εάν η προσωπική σας σελίδα θα είναι δημόσια ή ιδιωτική

02

Διατηρούμε τις ιστοσελίδες σας για όσο εσείς επιθυμείτε

03

Εάν κάποια στιγμή θέλετε να αλλάξετε ή να προσθέσετε κάτι είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε.

04

Ενδιαφέρομαι!  

August 7, 2017

Ίσως το σημαντικότερο πράγμα που όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πριν ξεκινήσουμε να ζούμε, είναι το γεγονός ότι κάποια στιγμή η ζωή απλά σταματάει. Τουλάχιστον με την έννοια που την καταλαβαίνουμε αυτή τη στιγμή.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα καθώς καθόμουν για πολλοστοί φορά στο αεροπλάνο περιτριγυρισμένος από ξένους

Παρακολουθώντας την καμπυλότητα τη γης καθώς ο ήλιος δύει στην άκρη του ουρανού.

Ήταν πραγματικά πολύ όμο...

August 1, 2017

Το πένθος αφορά τον θάνατο κάποιου αγαπημένου μας προσώπου, ενώ η απώλεια είναι πιο γενικευμένη έννοια και περιλαμβάνει ακόμα και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις (πχ τον χωρισμό ενός ζευγαριού, ή την απώλεια ενός φίλου κλπ). Υπάρχουν πέντε στάδια πένθους και απώλειας, όπως αυτά περιγράφτηκαν αρχικά το 1969 από την Elisabeth Kübler-Ross στο διαβόητο βιβλίο της “On Death and Dying”.

Στο πένθος μας, ο καθένας μας περνάει την κά...

July 5, 2017

Το πένθος είναι μια διαδικασία, μία κατάσταση όπου πλήθος συναισθημάτων (θλίψη, ψυχική οδύνη, θυμός, ενοχές) και σωματικών αντιδράσεων λαμβάνουν μέρος ως απόρροια του θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου.Ο θάνατος είναι μια πληγή και το πένθος είναι ο μοναδικός δρόμος για την επούλωση της.

Σε έναν χωρισμό που χαρακτηρίζεται από την αμεταβλητότητα του και την οριστικότητα του, το πένθος εκφράζει την άρνηση του ανθρώπου στο θάνατο κ...

May 15, 2017

Η απώλεια, είτε είναι ακούσια, είτε εκούσια, είτε τη φοβάσαι και την αποφεύγεις, είτε την εύχεσαι και την αναζητάς, ενυπάρχει σε κάθε κύκλο ζωής.  

Δείτε μερικά έργα από την ετήσια έκθεση φωτογραφίας της - με τίτλο «Loss» Τα μέλη της φωτογραφικής παρέας του METAPolis, μοιράζονται με το κοινό την δική τους έννοια της απώλειας - σκέψεις, εικόνες, στιγμές, φωτογραφικά κλικ μέσα από ένα ταξίδι γνώσης και ζωής στην πόλη, στην περιήγ...

Please reload

Τελευταία άρθρα

Μία τοποθεσία τιμής ένεκεν για τον άνθρωπο που αγαπήσατε και πάντοτε θα έχετε μέσα σας
Σεβόμαστε τη μνήμη του αγαπημένου σας. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να είναι δημόσια ή ιδιωτική.
Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους δικούς σας ανθρώπους μέσο της ιστοσελίδας
Όταν νιώσετε έτοιμοι, συνεχίστε την ζωή σας, φυλάσσοντας για πάντα τις ομορφότερες αναμνήσεις
Show More

Ποιοι είμαστε

1/4

Το Δίκτυο Υποστήριξης «μνήμες ζωής» είναι ένας διαδικτυακός χώρος αφιερωμένος στις ιστορίες των ανθρώπων που αγαπήσατε και πάντα θα έχετε μέσα σας. Έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει καθώς συγκεκριμένες εφαρμογές και ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν με το πένθος είναι ανύπαρκτες. Αυτός ο διαδικτυακός χώρος χτίστηκε με κύριο στόχο να μπορεί κανείς εύκολα και με ελάχιστο κόστος να φτιάξει ένα μνημείο τιμής ένεκεν για τους ανθρώπους που θέλει να θυμάται για πάντα.  

Λίγα λόγια από τον εμπνευστή αυτής της πρωτοβουλίας -

"Το κίνητρο για την ανάπτυξη και υλοποίησή της ιδέας αυτής δημιουργήθηκε όταν μια μέρα βρέθηκα αντιμέτωπος με την προοπτική του δικού μου επιλόγου. Η ανάγκη να πω την ιστορία μου και η αγωνία μου να με γνωρίσουν τα παιδιά μου που τότε ήταν πολύ μικρά με ώθησαν στη δημιουργία μιας προσωπικής ιστοσελίδας.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισα καθώς δεν ήμουν προγραμματιστής και το σημαντικό κόστος του εγχειρήματος με ώθησε να μάθω μόνος μου αυτά που χρειαζόμουν και με την βοήθεια λίγων φίλων καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτόν τον ιστότοπο.  Ελπίζω να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους όπως βοήθησε και εμένα, ευτυχώς όχι για να πω την τελική μου ιστορία. Προς το παρόν και εγώ όπως πιθανόν και εσείς την χρησιμοποιώ για να θυμάμαι και να τιμώ ανθρώπους που αγάπησα και μου λείπουν". Βαγγέλης Θέος

Εις μνήμη -

​© Δίκτυο Υποστήριξης - "Μνήμες Ζωής"

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now